احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

سفر وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی به اوکراین

الی کوهن وزیر امورخارجه رژیم اشغالگر قدس برای دیدار با رئیس جمهوری و وزیر امورخارجه اوکراین امروز پنجشنبه وارد اوکراین شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 16
کد خبر: ۱۷۳۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر از روزنامه تایمز اسرائیل، الی کوهن وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی صبح امروز برای دیدار با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری و دیمیتری کولبا همتای اوکراینی خود وارد بوچا از مناطق نزدیک کی‌یف شد که گفته می‌شود نیروهای روسیه سال گذشته بیش از ۴۵۰ غیرنظامی را در آن کشتند. علاوه بر این نازی ها و افراد محلی در سپتامبر ۱۹۴۱ در «بابین یار» ۳۰ هزار یهودی را به قتل رساندند.

کوهن عالی ترین مقام رسمی اسرائیل است که از زمان آغاز جنگ اوکراین از این کشور دیدار می کند.

وی پس از دیدار یک روزه از ترکیه چهارشنبه شب وارد لهستان شد، سپس به همراه هیات همراهش از شهر مرزی پرزیمیسل به کی‌یف رفت. به دلایل امنیتی سفر وی پنهانی و بدون اعلام رسانه ای شدن تا زمان رسیدن به بوچا انجام شد.

قرار است کوهن در مراسمی رسمی برای بازگشایی دائم سفارت اسرائیل در کی‌یف شرکت و با جامعه یهودیان کی‌یف دیدار کند. سپس جمعه صبح به اسرائیل بازگردد.

در دولت نفتالی بنت - یاری لاپید، رژیم صهیونیستی موضع‌گیری خنثی در قبال جنگ اوکراین نشان داد و راه های ارتباطی با هر دو طرف مسکو و کی‌یف را باز گذاشت. مقام های رسمی اوکراین نیز نارضایتی خود را از اجتناب اسرائیل از دراختیار قرار دادن سیستم دفاع هوایی به اوکراین نشان دادند. بنیامین نتانیاهو نیز احتمالا در مسیر مواضع دولت سابق پیش خواهد رفت. اوایل ماه جاری میلادی نتانیاهو در مصاحبه با سی ان ان تاکید کرد بدنبال راه های دیگری برای کمک‌رسانی به اوکراین است.

از سوی دیگر یک مقام رسمی اوکراینی در مصاحبه با خبرنگاران گفت باوجود درخواست زلنسکی از اسرائیل برای کمک، این کشور هنوز به درخواست وام ۵۰۰ میلیون دلاری کی‌یف در سال ۲۰۲۲ پاسخی نداده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر